i 'M NOT AFRAiD TO KEEP ON LiViNG

Alla inlägg den 20 augusti 2012

Av Jennifer Olsson - 20 augusti 2012 22:03

Kom nyss hem ifrån Stallet. Jag var ute med Lucy och jag fixar lite mat nu.
Jag öppnade ett brev och det var svaret på blodprover. Det visade normalt men en annan läkare sa att antihistaminer gör att det inte skulle synnas för jag märker ju att det är något, annars skulle väl medicinerna inte hjälpa? o_O Orka..

Av Jennifer Olsson - 20 augusti 2012 17:32

Sitter på bussen till stallet nu! :)) Äntligen kommer jag iväg, det är fint väder och en hörlur funkar! Woooho XD :-)Bara typ 30 min kvar nu! :D
Ha det bra! <3 :33

Av Jennifer Olsson - 20 augusti 2012 15:13

Ännu en gång sov jag alldeles för länge, dumma mig..
Var ju uppe otroligt länge igår eftersom jag hade svårt att somna men nu är det bra, har tagit mina mediciner och sådär ^^
Ska snart byta om, fixa mat(Tofu+wok grönsaker med ris!) och ta nästa buss! ^^
Ska rida ut med en kompis runt 4-5 så har rätt bråttom..

Jag vill ha ett par hörlurar! :cc Ska ha ett par utan sådana där mjuka grejor någonstans men vart? Ingen aning. Hinner nog inte leta nu, men jag brukar gärna lyssna på musik när jag åker buss och går till stallet då det tar så pass lång tid men ska låta bli att tänka för mycket på det, så fort jag klivar av bussen behöver man inte hörlurar! ^^

Ha en bra dag! ^^

Av Jennifer Olsson - 20 augusti 2012 03:05

Härligt, trasiga hörlurar.. De höll i alla fall 3 månader! Rekordet hitills är 6-7 månader tror jag xPP

Av Jennifer Olsson - 20 augusti 2012 02:46

Saker som är viktigt för mig är förtroende, tillit, ärlighet, glädje och lojalitet. 


Både hur andra ser mig, och vad jag vill se i en vän.
Om en person inte kan vara ärlig, eller har någon tillit i mig. Eller om personen inte kan anförtro saker i min närvaro, så känner jag mig misslyckad, i vägen, onödig, värdelös..
Jag vet inte varför det är så viktigt, men kanske vill jag känna mig viktig, som om jag har någon betydelse. Både i mitt egna liv och för andra..

Jag vet varför, åtminstone tror jag det.. Men jag är osäker.

Av Jennifer Olsson - 20 augusti 2012 02:36

Kan inte somna så jag ska fixa varmt te med en massa soja mjölk. Det brukar hjälpa när jag har svårt att somna, att lyssna på musik och läsa eller att kolla på något hjälper också så ska första kolla på andra avenyn för när jag slutar när det är som mest spännande kommer jag garanterat att inte somna xP Ska ladda min mp3 så jag kan lyssna på musik sen! (= Ska läsa mer i boken, det är så sjukt bra!
Alla borde läsa Evig Natt! (= *

Imorgon ska jag köpa några saker inför skolan(block, nytt pennskrin och sådana grejor) och rida ut med en kompis, det kommer bli riktigt roligt! ^^ Synd att skolan börjar, fast helt ärligt så ser jag fram emot det en aning. Fasta rutiner känns bra, och jag känner mig lite peppad. Om jag gör bra ifrån mig i skolan nu när allt känns bättre, kommer jag vara inom räckhåll för allt annat också(lite svårt att förstå den sista meningen kanske, det innebär om man beskriver det kort att jag har mått dåligt så jag har inte gjort mitt bästa någonstans och gett människor en väldigt vriden bild av vem Jennifer verkligen är och det skäms jag över. Jag är inte sådan, jag har bara inte mått något bra.. Men nu är det dags att visa vem jag är, vad jag står för och vad jag verkligen går för!
Mina drömmar kommer bli sanna, jag känner det nu! (= )

Ha det bra! (=

Tidigare månad - Senare månad

Gilla gärna ^^

LUCY♥

  LUCY Hon förtjänar en plats på min blogg! Älsklingen  

THiS iS ME

SKRiV GÄRNA =)

Något du undrar? Fråga (:

1 besvarad fråga

KATEGORiER

iNLÄGG

English speaking? Translate here!

ARKiV

KALENDER

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14
15
16
17 18 19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Augusti 2012 >>>

STATiSTiK

Letar du något? Sök här!


Ovido - Quiz & Flashcards