i 'M NOT AFRAiD TO KEEP ON LiViNG

Alla inlägg under augusti 2012

Av Jennifer Olsson - 20 augusti 2012 22:03

Kom nyss hem ifrån Stallet. Jag var ute med Lucy och jag fixar lite mat nu.
Jag öppnade ett brev och det var svaret på blodprover. Det visade normalt men en annan läkare sa att antihistaminer gör att det inte skulle synnas för jag märker ju att det är något, annars skulle väl medicinerna inte hjälpa? o_O Orka..

Av Jennifer Olsson - 20 augusti 2012 17:32

Sitter på bussen till stallet nu! :)) Äntligen kommer jag iväg, det är fint väder och en hörlur funkar! Woooho XD :-)Bara typ 30 min kvar nu! :D
Ha det bra! <3 :33

Av Jennifer Olsson - 20 augusti 2012 15:13

Ännu en gång sov jag alldeles för länge, dumma mig..
Var ju uppe otroligt länge igår eftersom jag hade svårt att somna men nu är det bra, har tagit mina mediciner och sådär ^^
Ska snart byta om, fixa mat(Tofu+wok grönsaker med ris!) och ta nästa buss! ^^
Ska rida ut med en kompis runt 4-5 så har rätt bråttom..

Jag vill ha ett par hörlurar! :cc Ska ha ett par utan sådana där mjuka grejor någonstans men vart? Ingen aning. Hinner nog inte leta nu, men jag brukar gärna lyssna på musik när jag åker buss och går till stallet då det tar så pass lång tid men ska låta bli att tänka för mycket på det, så fort jag klivar av bussen behöver man inte hörlurar! ^^

Ha en bra dag! ^^

Av Jennifer Olsson - 20 augusti 2012 03:05

Härligt, trasiga hörlurar.. De höll i alla fall 3 månader! Rekordet hitills är 6-7 månader tror jag xPP

Av Jennifer Olsson - 20 augusti 2012 02:46

Saker som är viktigt för mig är förtroende, tillit, ärlighet, glädje och lojalitet. 


Både hur andra ser mig, och vad jag vill se i en vän.
Om en person inte kan vara ärlig, eller har någon tillit i mig. Eller om personen inte kan anförtro saker i min närvaro, så känner jag mig misslyckad, i vägen, onödig, värdelös..
Jag vet inte varför det är så viktigt, men kanske vill jag känna mig viktig, som om jag har någon betydelse. Både i mitt egna liv och för andra..

Jag vet varför, åtminstone tror jag det.. Men jag är osäker.

Av Jennifer Olsson - 20 augusti 2012 02:36

Kan inte somna så jag ska fixa varmt te med en massa soja mjölk. Det brukar hjälpa när jag har svårt att somna, att lyssna på musik och läsa eller att kolla på något hjälper också så ska första kolla på andra avenyn för när jag slutar när det är som mest spännande kommer jag garanterat att inte somna xP Ska ladda min mp3 så jag kan lyssna på musik sen! (= Ska läsa mer i boken, det är så sjukt bra!
Alla borde läsa Evig Natt! (= *

Imorgon ska jag köpa några saker inför skolan(block, nytt pennskrin och sådana grejor) och rida ut med en kompis, det kommer bli riktigt roligt! ^^ Synd att skolan börjar, fast helt ärligt så ser jag fram emot det en aning. Fasta rutiner känns bra, och jag känner mig lite peppad. Om jag gör bra ifrån mig i skolan nu när allt känns bättre, kommer jag vara inom räckhåll för allt annat också(lite svårt att förstå den sista meningen kanske, det innebär om man beskriver det kort att jag har mått dåligt så jag har inte gjort mitt bästa någonstans och gett människor en väldigt vriden bild av vem Jennifer verkligen är och det skäms jag över. Jag är inte sådan, jag har bara inte mått något bra.. Men nu är det dags att visa vem jag är, vad jag står för och vad jag verkligen går för!
Mina drömmar kommer bli sanna, jag känner det nu! (= )

Ha det bra! (=

Av Jennifer Olsson - 19 augusti 2012 21:56

Trots att jag har en så pass 'bra' astma, ingen asmta är bra men det finns de som har det 100 gånger värre än vad jag har det så jag ska inte klaga egentligen men vissa dagar är det så jobbigt.. Mina lungar vid senaste blåsningen visade att det är bättre, men det är fortfarande långsamt men den följde den normala kurvan så jag bör må bättre, men det är medicinerna som gör det.
Om jag inte tar allergi medicinerna, eller om jag glömmer ta astma medicinerna så känns det som jag ska dö när som helst..
Inte direkt dö kanske, men alla vardags sysslor blir svårare eftersom jag inte får tillräckligt med luft.
Vissa dagar vill jag bara ligga i sängen och bete mig som om jag har hög feber eller något av samma sort.

I dag hittade jag inte min nya nässpray så jag fick ta den som är halvslut och den hjälpte inte särskilt bra så jag var helt täppt i näsan, det irriterade i ögonen och jag blev andfådd på hoppträningen så jag var tvungen att ta en paus och ta min inhalator för jag hade glömt att ta den innan, och dagarna när astman är lite värre blir jag lite ledsen i övrigt också eftersom det blir så svårt liksom.. Det är riktigt svårt att förklara men nu i sommar har det varit värre trots att jag fått koritson och antihistaminer av alla möjliga slag.
Ska bli intressant att se om jag är allergisk för något, fast det kanske inte synns då jag tar antihistaminer emot allergier då det blev rätt akut då det var som värst. Fick ju mitt första anfall för några veckor sedan, och den upplevelsen var riktigt skrämmande ska ni veta om ni inte känt något liknande innan.. Jag trodde att jag skulle dö.. 
Men samtidigt som mitt fysiska tillstånd har blivit en aning värre, så mår jag bra i övrigt. Bättre än på länge och allting ser ut att bli bättre! Ska inte vara negativ och tänka på att det alltid kommer regn och blåst efter sol..

Nu har jag ätit glass, druckit varmchoklad och ätit lite kakor (= Kollade på Andra Avenyn och det slutade hur sjukt spännande som helst och jag hade inte fortsättningen nedladdad så jag dör lite här, haha x))
Laddar ned de senare avsnitten, ska kolla på någon episod till och sen ska jag lägga mig. Sov gott!! ^^

I've got asthma - Toy Dolls

I've got asthma and I am wheezing
wheezing like mad!
I don't think I will sleep tonight
I think I'll reach for my inhaler
Good idea!
I hope it makes me feel better... coz
I've got ASTHMA yeah I've got ASTHMA
yeah I've got ASTHMA...

Av Jennifer Olsson - 18 augusti 2012 21:29

Den här dagen har vart så jobbig och långsam eftersom jag mått skit dåligt hela dagen..
Började med att jag skrev det tidigare inlägget och gick ut med Lucy, när jag kom in igen mådde jag inget bra alls.. Huvudvärk, ont i magen, ont i huvudet, täppt och det kliar som fan i näsan(ursäkta språket) och det kliar och svider i ögonen och det har det gjort hela dagen. Så jag har mest legat i min säng och sovit till och från. Fick mat men jag somnade efter typ 2 tuggor igen.. SVAG! Har åtminstone läst lite i en bok jag fick i julas som är så bra som jag trodde :) Har läst 1½ kapitel bara och redan i första stycket är jag helt fast, det är en spöknovell men den är bättre än vad det låter.
Jag borstade även Lucy lite innan vi åkte till stallet, hon har lekt så hon har fått tovor bakom öronen :oo
Varje gång jag varit ute med henne nu har jag haft henne helt lös, inte bara på gården utan när vi tar promenader också och det fungerar jätte bra! <3


Blev även åksjuk senare när vi åkte till stallet så jag orkade inte rida idag.. Blev så att jag bara kollade till henne och om de hade tillräckligt med vatten. Orkade handla och laga nån 10 minuters middag då jag inte ätit ordentligt på 1-2 veckor då jag känt mig dålig, som om jag börjar bli sjuk ungefär men det är nog mest allergier och astman som är jobbiga.. >.<
Mår fortfarande inte något vidare, så ska vila och fortsätta läsa boken och sen ska jag lägga mig så jag orkar hoppträna klockan 5! Det kommer jag göra vilket fall som helst men det blir nog enklare om jag är utvilad, äter skapligt, är frisk och har tagit mina mediciner som jag ska ^^


Ha det bra, ta hand om er och dem ni tycker om! Det är alla värda! PLUR!
SOV GOTT! :))


Once I get up I feel better
Then I pull myself together
I remember those two letters
It will be OK


   
Behövs lite färgglada bilder i det här värdelösa, negativa inlägget haha :))


WE ARE GOLDEN! (=
RUNNING AROUND LIKE A CLOWN O PURPOSE, CHECK (==

Gilla gärna ^^

LUCY♥

  LUCY Hon förtjänar en plats på min blogg! Älsklingen  

THiS iS ME

SKRiV GÄRNA =)

Något du undrar? Fråga (:

1 besvarad fråga

KATEGORiER

iNLÄGG

English speaking? Translate here!

ARKiV

KALENDER

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12
13
14
15
16
17 18 19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<<
Augusti 2012 >>>

STATiSTiK

Letar du något? Sök här!


Ovido - Quiz & Flashcards